Kategoriat
Ulkomaat

Demokraatit vaativat Bushia luopumaan kisasta

(BOSTON) Yhdysvaltain demokraattinen puolue on hyvin huolestunut maan istuvan presidentin George W. Bushin aikeista asettua ehdolle syksyn presidentinvaaleissa. Demokraatit pelkäävät, että Bush saattaisi viedä demokraattiehdokas John Kerryn ääniä ja näin estää hänen valintansa.
”Tästä asiasta on olemassa selvä ennakkotapaus. Vuoden 2000 vaaleissa Bush oli myös ehdokkaana, ja niin nähtiin, kuinka kävi. Vei sen ratkaisevan äänisaaliin Gorelta (Al), joka jäi sitten valitsematta”, puhisee varapresidenttiehdokas John Edwards.
Demokraatit eivät halua vastaavan katastrofin toistuvan, ja ovatkin siksi ryhtyneet oikeustoimiin Bushin ehdokkuutta vastaan. He ovat myös vedonneet Bushin terveeseen järkeen.
”Ymmärrämme kyllä halunne edistää ympäristö- ja kuluttaja-asioita ja onnittelemme teitä niiden hyväksi tekemästänne työstä, mutta toivomme, että voisitte yhtyä taisteluumme yhteistä vihollstamme vastaan ja luopua ehdokkuudestanne”, demokraattien lähettämässä kirjeessä lausuttiin.
Viimeisimpien gallupien mukaan 84 prosenttia amerikkalaisista ei tiedä, että maassa järjestetään syksyllä vaalit. Loput 16 prosenttia vastaajista pyysivät soittamaan Paranoidin.

Read previous post:
Republikaanit vaativat Bushia luopumaan kisasta

(BOSTON) Yhdysvaltain republikaaninen puolue on hyvin huolestunut maan istuvan presidentin George W. Bushin aikeista asettua ehdolle syksyn presidentinvaaleissa. Republikaanit pelkäävät,...

Close