Kategoriat
Urheilu

Suurelle Cthulhulle kisapaikka Ateenaan

(R´LYEH) Muinainen hullu jumalolento, suuri Cthulhu ylitti varhain tänä aamuna keihään heiton karsintarajan ja ottaa näin ollen osaa Ateenan olympialaisiin. Cthulhun tulos, 80.30 on tähdistä saapuneen hirviön kauden parhas tempaisu. Suuri Cthulhu itse ei halunnut kommentoida menestystään.
Irt päästyään Cthulhu todennäköisesti tuhoaa koko Kreikan kaikki saaret mukaan lukien, sekä huomattavan osan Italiaa. Eloonjääneitä alueelta tuskin on, mutta mikäli näin käy, heidät orjuutettaneen yhdessä koko muun maailman kanssa. ”Iä iä Cthulhu Ftaghn” kommentoi kisojen järjestelykomitean puheenjohtaja Arkimedes Katapoulos Cthulhun mukaantuloa.

Read previous post:
Demokraatit vaativat Bushia luopumaan kisasta

(BOSTON) Yhdysvaltain demokraattinen puolue on hyvin huolestunut maan istuvan presidentin George W. Bushin aikeista asettua ehdolle syksyn presidentinvaaleissa. Demokraatit pelkäävät,...

Close