Kategoriat
Kotimaa

Parittajalle halventamisesta vankeutta

(PORI) Porilainen parittajana toiminut 42-vuotias mies sai eilisiltana puolentoista vuoden vankeustuomion. Oikeus katsoi, että mies oli halventanut hänelle työskennellyttä porilaista 42-vuotiasta miestä, kun asiakkaat olivat alkaneet valittaa turhan korkeista hinnoista. Mies myönsi teonkuvauksen, mutta vetosi alalla vallitsevaan yleiseen hintatasoon.
”Ei ne elämässään epäonnistuneet runkkarit [miehen asiakaskunta] maksa enempää. Ne menee rajan yli tai kaukomaille tai johonkin. Ja kattokaa nyt tota [porilainen 42-vuotias mies]. Mitä te tuosta maksaisitte”, selvitti mies tekonsa taustoja. Kolme oikeuden jäsentä teki tarjouksen.
42-vuotiaan porilasimiehen hinta palautettiin ennalleen ja 42-vuotiasta porilaismiestä varoitettiin vakavasti enää halventamasta tätä.

Read previous post:
Suurelle Cthulhulle kisapaikka Ateenaan

(R´LYEH) Muinainen hullu jumalolento, suuri Cthulhu ylitti varhain tänä aamuna keihään heiton karsintarajan ja ottaa näin ollen osaa Ateenan olympialaisiin....

Close