Kategoriat
Ulkomaat

Republikaanit vaativat Bushia luopumaan kisasta

(BOSTON) Yhdysvaltain republikaaninen puolue on hyvin huolestunut maan istuvan presidentin George W. Bushin aikeista asettua ehdolle syksyn presidentinvaaleissa. Republikaanit pelkäävät, että Bush saattaisi viedä republikaaniehdokas George Bushin ääniä ja näin estää hänen valintansa.
”Tästä asiasta on olemassa selvä ennakkotapaus. Vuoden 2000 vaaleissa Bush oli myös ehdokkaana, ja niin nähtiin, kuinka kävi. Vei sen ratkaisevan äänisaaliin Gorelta (Al), ja on siitä pitäen ollut huonoa mainosta niin itselleen, kuin republikaaneillekin”, puhisee varapresidenttiehdokas suuri Cthulhu.
Republikaanit eivät halua vastaavan katastrofin toistuvan, ja ovatkin siksi ryhtyneet oikeustoimiin Bushin ehdokkuutta vastaan. He ovat myös vedonneet Bushin terveeseen järkeen.
”Ymmärrämme kyllä halunne edistää ympäristö- ja kuluttaja-asioita ja onnittelemme teitä niiden hyväksi tekemästänne työstä, mutta toivomme, että voisitte yhtyä taisteluumme yhteistä vihollistamme vastaan ja luopua ehdokkuudestanne”, republikaanien lähettämässä kirjeessä lausuttiin.
Viimeisimpien gallupien mukaan 84 prosenttia amerikkalaisista ei tiedä, että maassa järjestetään syksyllä vaalit. Loput 16 prosenttia vastaajista pyysivät soittamaan Paranoidin.

Read previous post:
Kristityt sähkeet maanantaille

Sateista Keski-Suomessa liki puolen miljoonan vahingot -- Viime viikon sateet aiheuttivat merkittäviä vahinkoja niin tiestölle, kuin rakennuksillekin Keski-Suomessa. "Näin Jumala...

Close