Kategoriat
Kotimaa

Deja vu -kokous käyntiin tutuissa merkeissä

(ELIMÄKI) Kansainvälinen deja vu -konferenssi käynnistyi maanantaina Elimäellä hyvin tutunoloisissa tunnelmissa. Paikalle oli kerääntynyt lukuisia alan asiantuntijoita eri puolilta maailmaa, ja kaikki vaikuttivat tuntevansa toisensa jossain määrin jo etukäteen.
”Anteeksi, mutta olemmekohan me nähneet joskus aiemminkin?” kysyi kovasti tutunoloiselta vaikuttanut konferenssin pääjärjestäjä Armas Koppelo heti haastattelun aluksi, vaikkemme olekaan kai ennen tavanneet.
”Niin, tuntui vain tämä tilanne siltä, kuin olisin ollut siinä ennenkin. Valot, ympäristö, matto…no, sellaista sattuu”, hän jatkoi päätään pudistellen.
Järjestäjien mukaan konferenssi on käynnistynyt suotuisasti, ja yleensä varsin hankalat akkreditointi- ja majoitusjärjestelytkin ovat sujuneet mallikelpoisesti. ”Aivan kuin kaikki olisivat olleet täällä ennenkin”, kuvailee hämmästyttävän tutunnäköinen majoitusvastaava Urmas Koskelo.
Konferenssin ohjelmassa on tänäkin vuonna useita esitelmiä alan huippuosaajilta. Maanantaina lavalle astuvat saksalaiset, argentiinalaiset ja virolaiset tutkijat, tiistaina on saksalaisten, argentiinalaisten ja virolaisten vuoro. Päätöspäivänä keskiviikkona äänessä ovat saksalaiset, argentiinalaiset ja virolaiset tutkijat.

Deja vu -kokous
käyntiin tutuissa merkeissä

Kansainvälinen deja vu -konferenssi käynnistyi maanantaina Elimäellä hyvin tutunoloisissa tunnelmissa. Paikalle oli kerääntynyt lukuisia alan asiantuntijoita eri puolilta maailmaa, ja kaikki vaikuttivat tuntevansa toisensa jossain määrin jo etukäteen.
”Anteeksi, mutta olemmekohan me tavanneet joskus aiemminkin?” kysyi kovasti tutunoloiselta vaikuttanut konferenssin pääjärjestäjä Armas Koppelo heti haastattelun aluksi, vaikkemme olekaan kai ennen tavanneet.
”Niin, tuntui vain tämä tilanne siltä, kuin olisin ollut siinä ennenkin. Valot, ympäristö, matto…no, sellaista sattuu”, hän jatkoi päätään pudistellen.

Deja vu -kokous
käyntiin tutuissa merkeissä

Kansainvälinen deja vu -konferenssi käynnistyi maanantaina Elimäellä hyvin tutunoloisissa tunnelmissa. Paikalle oli kerääntynyt lukuisia alan asiantuntijoita eri puolilta maailmaa, ja kaikki vaikuttivat tuntevansa toisensa jossain määrin jo etukäteen.
”Anteeksi, mutta olemmekohan me tavanneet joskus aiemminkin?” kysyi kovasti tutunoloiselta vaikuttanut konferenssin pääjärjestäjä Armas Koppelo heti haastattelun aluksi, vaikkemme olekaan kai ennen tavanneet.

Yksi vastaus aiheeseen “Deja vu -kokous käyntiin tutuissa merkeissä”

Mjaa-ha. Eiköhän tämä mene vähän jo kehnomman vitsin puolelle?

Read previous post:
Lisää dopingia

KOLUMNI HUIPPU-URHEILUSTA Olen isänmaallisena ja vastuuni tuntevana kansalaisena katsonut vähintään Yleisradion ja viranomaisten velvoittaman määrän eli yli puolet kaikesta television...

Close