Kategoriat
Talous

Vanhanen suunnittelee lisäbudjettia subbarin ostoa varten

(NURMIJÄRVI) Suomen hallitus suunnittelee eduskunnan kutsumista erityisistuntoon heinäkuun lopussa uuden lisäbudjetin käsittelyä varten. Budjetissa hallitus esittää lisämäärärahoja mm. subbarin hankkimiseksi pääministeri Matti Vanhasen BMW-edustusautoon.
”Hiukka nihkeää heittää kyläbiittiä, kun ei subbi jumputa, perkele”, perusteli Vanhanen budjettiesitystään. Vanhasen mukaan hän jää äänenpaineissa selkeästi kakkoseksi ”Hatanpään poikien” DX-Corollalle ja ”Arskan” Taunukselle, kun Nurmijärven Siwan pihalla testataan tehoja.
”Ei näistä vitun vakiokajareista oo mihkään. Vähintään 12-tuumanen pitää saada, ja mielellään kaksi. Ja joku helvetin iso vaffi siihen perään. Ei tytöt tuu muuten kyytiin”, Vanhanen jatkaa.
Hallituksen esityksenä on tiettävästi kahden 12″ Infinity- tai SPL-elementin ostaminen. Vahvistimeksi kaavaillaan ilmeisesti Rockford Fosgaten tuotesarjaa.
Muita lisäbudjettiesityksen menokohtia ovat levikesarjan ja takaspoilerin hankkiminen Vanhasen menopeliin. Lehden haastattelemien hallituslähteiden mukaan myös liekkimaalauksia suunnitellaan.
”Vamos a la playa o-o-o-oo, vamos a la playa, o-o-o-oo”, kommentoi puhelimitse tavoitettu Vanhanen bemarinsa ratin takaa.

Yksi vastaus aiheeseen “Vanhanen suunnittelee lisäbudjettia subbarin ostoa varten”

Read previous post:
Porin työttömyystilastot Suomen pienimmät

(PORI) Kaupunginjohtaja Armas Ylämäellä on hymy herkässä, kun hän esittelee kaupunkinsa työttömyystilastoja. Ja mikäs on virnuillessa, sillä työministeriön tekemän tuoreen...

Close