Kategoriat
Kotimaa

Porin työttömyystilastot Suomen pienimmät

(PORI) Kaupunginjohtaja Armas Ylämäellä on hymy herkässä, kun hän esittelee kaupunkinsa työttömyystilastoja. Ja mikäs on virnuillessa, sillä työministeriön tekemän tuoreen selvityksen mukaan Porissa on koko Suomen pienimmät työttömyystilastot.
”Päätimme viime vuonna, että ei helvetissä, nyt on jotain tehtävä. Niinpä olemme alkaneet kaiverruttaa työttömyystilastot taiteilijavoimin nuppineulojen päihin. Sitä pienemmäksi ei tilastoa hevillä saa”, kertoo Ylämäki ylpeänä.
Aluksi Porissa suunniteltiin tilastojen muuttamista A5-kokoon, mutta kävi ilmi, että tätä kikkaa työttömyyden vähentämiseksi oli käytetty jo lukuisissa Satakunnan kunnissa. Seuraava askel oli ”mikroskooppinen, mutta sitäkin suurempi”, kuten Ylämäki itse asian ilmaisee. Nyt Pori on täysin omassa kastissaan.
”Enää ei pääse kukaan vittuilemaan, että Pori olisi yksi iso persläpi, jota pahempia ovat ainoastaan porilaiset”, Ylämäki sanoo.

Read previous post:
Alligaattorit yhä näkymättömissä

(INARI) Monissa Suomen kunnissa on perustettu erityisiä alligaattorivahtipartioita tarkkailemaan matelijoiden liikkeitä. "Eihän sitä kohta uskalla lapsia kouluun muuten päästää", kommentoi...

Close