Kategoriat
Kulttuuri

Kohutaiteilija vaihtoi surrealismiin — poltti kirahvin

(HUITTINEN) Rankoista taiteellisista avauksistaan tunnettu Teemu Mäki on Lehden saamien tietojen mukaan vaihtamassa tyylisuuntaa. Videokollaasit saavat väistyä surrealismin tieltä. Ensimmäisessä uutta suuntaa edustavassa tilataideteoksessaan ”Poltettu maa” Mäen on tarkoitus polttaa kirahvi.
Huhut tempauksesta ovat jo ehtineet nostattaa laajan vastustusmyrskyn. Teoksen esittämistä vastaan on kerätty pikapikaa adressi, jonka taustavaikuttajina ovat toimineet mm. Kukkahattu ry, Tekopyhät mutta oikeassa ry, Halpa julkisuus -liitto sekä harvemmin julkisuudessa esiintynyt maan johtavista käyttäytymiskouluttajista, tyylipoliiseista sekä makutuomareista koostuva yhteenliittymä Ihan Vitun Turha Joukko.

Read previous post:
Vanhanen suunnittelee lisäbudjettia subbarin ostoa varten

(NURMIJÄRVI) Suomen hallitus suunnittelee eduskunnan kutsumista erityisistuntoon heinäkuun lopussa uuden lisäbudjetin käsittelyä varten. Budjetissa hallitus esittää lisämäärärahoja mm. subbarin hankkimiseksi...

Close