Kategoriat
Talous

USA:n ja Naton liput Suomen lipputehtaiden uusi kultakaivos

(JANAKKALA) Talousvaikeuksissa kituvat suomalaiset lipputehtaat ovat löytäneet myyntivaltin, todellisen Eldoradon, yhtiöt ilmoittivat tiedotteessaan perjantaina. Yhtiöt kertoivat ryhtyvänsä valmistamaan jatkossa ainoastaan Yhdysvaltain, Israelin ja Naton lippuja ja vievänsä ne Lähi-idän maihin.
”Kysyntä on todella hurjaa. Pelkästään yhdessä reilunpuoleisessa mielenosoituksessa lippuja saatetaan polttaa satoja”, kertoo tehtailija Timo Mukka.
Mukka kertoo, että Lähi-idän ääriryhmillä on jo pitkään ollut huutava pula kunnollisista lipuista. Pahimmillaan mielenosoittajat ovat joutuneet turvautumaan kehnolaatuisesta kankaasta tehtyihin kotitekoisiin kyhäelmiin, joiden paloaika on lyhyt ja savunmuodostus olematonta.
”Televisiostahan sen näkee: surkeita kangasrättejä, jotka palavat sekunneissa eivätkä edes päästä kunnon mustaa savupilveä. Ei tämmöinen voi jatkua”, Mukka sanoo.
Lippuvalmistajat uskovat, että luja suomalainen laatu on valttikortti tiukasti kilpailluilla Lähi-idän markkinoilla. Lisäksi tehtaat aikovat panostaa tuotekehittelyyn. Suunnitteilla on jo extrapitkään palavia lippuja, räjähtäviä lippuja, erikoiskuvioilla palavia lippuja, ja lippuja, jotka palaessaan levittävät kirjavaa savua.
”Tässä meillä esimerkiksi on Naton lippu, josta voi sytyttää pelkästään tämän tunnuskuvion. Samanlaisia versioita on Amerikan lipuista, josta saa liekkeihin vain joka toisen raidan, sekä Israelin lipuista, joista saa leimuamaan Daavidin tähden”, Mukka jatkaa.
Tehtaat aloittavat piakkoin aggressiivisen mainoskampanjan al-Jazeera- sekä al-Arabija-kanavilla. Sloganeina ovat ainakin ”Suomalainen lippu — fundamentalistin valinta”, ”Palaa kuin vihasi”, ”Aina on tilaa vielä yhdelle” ja ”Kenen joukoissa seisot, kenen lippua kannat?”.

Read previous post:
Eutanasia tulevaisuudessa mahdollinen sosiaalisin perustein

Eutanasia, eli avustettu kuolema voidaan tulevaisuudessa myöntää perustelluissa tapauksissa sosiaalisin perustein. Eduskunta teki asiasta päätöksen kesken kesälomansa järjestetyssä ylimääräisessä täysistunnossa...

Close