Kategoriat
Ulkomaat

Salaisia tietoja kadoksissa: USA ilmoitti hyökkäävänsä

(LOS ALAMOS) Atomipommin syntypaikkanakin tunnetusta Los Alamosin laboratoriosta on kadonnut Yhdysvaltojen asevoimien salaista tutkimustietoa. Laitoksen asefysiikan osastolta ilmoitettiin kadonneeksi kaksi tietokoneen muistiyksillöä, jotka pitivät sisällään salaiseksi luokiteltua tieota. Katoamisen seurauksena Yhdysvallat on ilmoittanut ”ottavansa aloitteen tietosodassa omiin käsiinsä.”
”Tämä tietovarkaus on sotatoimi. Nämä tiedot ovat väärissä käsissä äärimmäisen vaarallisia”, kertoi presidentti Bush aamuisessa tv-puheessaan. ”Emme voi jäädä odottamaan. Ennalta ehkäisevän iskun doktriini velvoittaa meitä toimimaan.”
Bush ilmoitti, että USA tulee lähipäivinä pommittamaan ainakin Pohjois-Koreaa, Kuubaa, Irania ja ”kaikkia muita maita, joissa todistettavasti piileksii väärän värisiä ihmisiä.”
YK ja monet ihmisoikeusjärjestöt ovat jättäneet jo valkoiselle talolle vetoomuksen vain maltillisiin toimiin ryhtymisestä ja turhan inhimillisen kärsimyksen välttämisestä. Valkoisen talon tiedotteen mukaan vetoomus on huomioitu ja seuraavaksi USA tuleekin pommittamaan YK:n päämajaa.

Read previous post:
USA:n ja Naton liput Suomen lipputehtaiden uusi kultakaivos

(JANAKKALA) Talousvaikeuksissa kituvat suomalaiset lipputehtaat ovat löytäneet myyntivaltin, todellisen Eldoradon, yhtiöt ilmoittivat tiedotteessaan perjantaina. Yhtiöt kertoivat ryhtyvänsä valmistamaan jatkossa ainoastaan...

Close