Kategoriat
Sähkeet

Sähkeitä perjantailta

Mustamaalaustaiteen näyttelyn järjestäjä pidätetty — Kesän matkailuvaltiksi odotetun Punkalaitumen Mustamaalaustaiteen näyttelyn järjestäjä Keimo Paskiainen (kesk.) on pidätetty. Paskiaisen epäilleen syyllistyneen solvaukseen ja herjaukseen. Supo epäilee hänellä myös olevan yhteyksiä alligaattoreihin.
Hindupariskunta vietti 300-vuotishääpäiväänsä — Bombaylaiset Vedi ja Bhereppan Sindh viettivät torstaina 300-vuotishääpäiväänsä kotikylässään. ”Ympäri mennään, yhteen tullaan”, totesi sulhanen.
Taikina vaivasi kokkia — Helsinkiläinen huippuravintola Chez Dominique joutui sulkemaan ovensa toistaiseksi henkilökunnan terveyden pettämisen takia. Syynä on tiettävästi se, että kesken ruuanlaiton taikina alkoi vaivata kokkia. Lisäksi keitto hämmensi keittiömestaria.

Yksi vastaus aiheeseen “Sähkeitä perjantailta”

Varmmaan kannattais tarkistaa fakat eka, Chez Dominique on suljettu koko heinäkuun, mutta kuulema elokuussa on tarjolla alligaattorin lihaa.