Kategoriat
Ulkomaat

Taotao ammuttu

(PEKING) Kaikkien lasten rakastama suloinen pörröturkkinen pandakarhu Taotao on ammuttu Kiinassa, kertoivat paikalliset viranomaiset sunnuntaina. Taotao koki loppunsa paikallisen salametsästäjän Mao Xiaopingin luodeista aiemmin tällä viikolla.
”Se ammuttiin siellä, missä puro solisee ja kauniit kasvit kuiskailee ja elämä on leppoisaa”, kuvaili paikallinen vallesmanni Hang Seng.
”Siellä pieni pandakarhu on, raatona ja kuollut kuin kivi”, Seng jatkoi.
Taotaon turkki aiotaan tiettävästi myydä huutokaupalla.

27 vastausta aiheeseen “Taotao ammuttu”

:D:D:D:D:D:D TAOTAO ON KYLLÄ TÄÄLLÄ MUN KANSSA JOTEN TUSKIN SITÄ ON AMMUTTU HAATANA

iellä pieni pandakarhu on, raatona ja kuollut kuin kivi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

otamme osaa suloisen taotao:n puolesta :<
terv. humanice, wegas & elpex! <3

AHHAHAHAH
D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mä ammuin sen MAUAHAHHWAHWHAWHA
W……….ok

mix kaikki loppuu surullisesti!
”missä salo sinertää ja nurmi on kauniin vihreää ja kaikki on niin rauhaisaa. hiljaa puro solisee ja kauniit kukat kuiskailee ja elämä on leppoisaa siellä taotao pieni taotao pieni pandakarhu on”

Enää pitäisi tietää, että kuka vittu on Tao Tao?

Read previous post:
Saddam paljastaa laihdutusvinkkinsä

(BAGDAD) Diktaattori Saddam Hussein kertoo huikean laihtumisensa salaisuudet piakkoin ilmestyvässä "No-Fly Zone"-dieettikirjassaan. Useiden Hollywood-tähtien arvellaan ottavan Saddamin vinkit ilomielin vastaan....

Close