Kategoriat
Urheilu

Kimi Räikkönen ei keskeyttänyt

(MAGNY COURS) Vastoin kaikkia odotuksia Kimi Räikkönen ei keskeyttänyt tänään ajoaan Ranskan GP:ssä. ”En ymmärrä mikä meni vikaan”, kommentoi silminnähden pettynyt Räikkönen jälkikäteen. Seitsemäntenä maaliin tullut Räikkönen yritti keskeyttää kolmeenkin otteeseen, 11., 28. ja 47. kierroksella. ”Ilmeisesti uusi auto ei jääkään varikolle samaan tapaan kuin entinen”, sanoi Räikkönen.
Aiemmin tänä vuonna Kimi Räikkönen on onnistuneesti keskeyttänyt kilpailun viidesti. Ranskan GP oli jo kolmas perättäinen kilpailu, jossa Räikkönen joutui ajamaan autonsa maaliin asti. Tänä vuonna Räikkönen on lisäksi keskeyttänyt mm. Hesarin tilauksen, yhdynnän ja edellisen puhujan.

Read previous post:
Taotao ammuttu

(PEKING) Kaikkien lasten rakastama suloinen pörröturkkinen pandakarhu Taotao on ammuttu Kiinassa, kertoivat paikalliset viranomaiset sunnuntaina. Taotao koki loppunsa paikallisen salametsästäjän...

Close