Kategoriat
Urheilu

Kreikka hävisi Euroopan mestaruuden

(LISSABON) Kreikka hävisi jalkapallon EM-finaaliottelun Portugalille lukemin 1–0 oikeudenmukaisessa rinnakkaisulottuvuudessa pelatussa pelissä. Voittomaalin puski Portugalin kapteeni Luis Figo 105. minuutilla. Portugalin voittoa saksalaisittain pelanneesta Kreikasta pidettiin laajalti oikeudenmukaisena ratkaisuna.
Kreikan valmentaja Otto Rehhagel myönsi joukkueensa pelanneen koko kisojen ajan ärsyttävällä tavalla. ”Pelasimme masentavan huonoa jalkapalloa, jonka ainoa tarkoitus oli varmistaa voittomme”, sanoi valmentaja. Kreikkalaiset jalkapallofanit myönsivät joukkueensa olleen lähinnä rasittava ja ilmaisivat tyytyväisyytensä lopputulokseen.
Myös ylijumala Zeus yhtyi jalkapallon ystävien mielipiteeseen kautta maailman. ”Paska joukkue, paskaa peliä”, sanoi Olympos-vuorelta tavoitettu jumalolento.

Read previous post:
Kimi Räikkönen ei keskeyttänyt

(MAGNY COURS) Vastoin kaikkia odotuksia Kimi Räikkönen ei keskeyttänyt tänään ajoaan Ranskan GP:ssä. "En ymmärrä mikä meni vikaan", kommentoi silminnähden...

Close