Kategoriat
Ulkomaat

Valta siirtyy Irakissa Ur-Quaneille

(BAGDAD) Irakissa on tapahtunut jälleen uusi vallansiirto, yllättävästi vain muutama päivä edellisen jälkeen. Ylin toimeenpano-, tuomio- ja lainsäädäntövalta siirtyi ulkoavaruuden Ur-Quan-herralajille tänään kello 4.00 paikallista aikaa. Irakin presidentti Ghazi Jawar kuvaili vallansiirtoa ”historialliseksi päiväksi, onnelliseksi päiväksi, jota kaikki irakilaiset ovat odottaneet”.
”Irak on vain ensimmäinen askel valloituksellemme. Pian tulemme orjuuttamaan kaikki Maan asukkaat!” sanoi Irakin uusi vallanhaltija Lord 13 vihreästä Dreadnought-aluksestaan käsin. Ensi töikseen uusi hallitsija asensi valtion päälle punaisen orjakilven.

Read previous post:
Kreikka hävisi Euroopan mestaruuden

(LISSABON) Kreikka hävisi jalkapallon EM-finaaliottelun Portugalille lukemin 1--0 oikeudenmukaisessa rinnakkaisulottuvuudessa pelatussa pelissä. Voittomaalin puski Portugalin kapteeni Luis Figo 105. minuutilla....

Close