Kategoriat
Urheilu

Turpiinotto raviurheilun uhkana

(HELSINKI) Suomen Ravihevosurheiluliitto on huolissaan jyrkästä turpiinottamistapausten kasvusta ravihevosten keskuudessa. ”Siellä ne ottavat toisiltaan turpiinsa pilttuissaan, eivätkä edes yhtään häpeä”, tuohtunut Suomen Ravihevosurheiluliiton puheenjohtaja Teuvo-Ari Korpela sanoo.
Ravihevosten lisääntyneestä harrasteesta alkaa olla jo haittaa raviurheilun suosion kannalta. Katsojamäärät ovatkin laskussa. ”Ketä enää kiinnostaa, kuka niistä mälliturvista juoksee koviten? Pimeässä vedonlyönnissä veikkaillaan pian ihan muita kovuuksia”, Korpela sanoo.
”Sari-parkakin sai jo kaviota, eikä ollenkaan omasta tahdostaan”, Korpela viittaa maan suurimmille talleille ongelmaa selvittelemään lähetettyyn Ravihevosurheiluliiton asiamieheen Sari Kariin.

Read previous post:
Valta siirtyy Irakissa Ur-Quaneille

(BAGDAD) Irakissa on tapahtunut jälleen uusi vallansiirto, yllättävästi vain muutama päivä edellisen jälkeen. Ylin toimeenpano-, tuomio- ja lainsäädäntövalta siirtyi ulkoavaruuden...

Close