Kategoriat
Kotimaa

Nollatutkimuksen huippuyksikkö Jyväskylään

(JYVÄSKYLÄ) Suomen Akatemian rahoittama Nollatutkimuksen huippuyksikkö siirtyy Jyväskylän yliopiston yhteyteen. Aikaisemmin Helsingin, Turun ja Tampereen yliopistojen yhteydessä toiminut tarpeeton suojatyöpaikkavaranto vastaanotettiin Keski-Suomessa riemulla.
”Tämä takaa sen, että seuraavien viiden vuoden aikana Jyväskylä johtaa tuottamatonta, itsenäistä tutkimusta ICT-teknologioiden, kehitys- ja parapsykologian, spåralogian sekä höpsismin aloilla”, sanoi yliopiston rehtori Aino Sallinen.
Ensi töikseen Sallinen ilmoittikin käynnistävänsä tutkimukset ylipainon vaikutuksista lihavuuteen, julkisen liikenteen ja bussimatkustamisen sosiologisista merkityksistä sekä Jallun ruotsinkielisestä lukijakunnasta vuosina 1975–76. Yliopiston dosentit, professorit ja muu henkilökunta juhlisti ilosanomaa ryömimällä ulos kammioistaan auringonvaloon vajaan 15 minuutin ajaksi.

Yksi vastaus aiheeseen “Nollatutkimuksen huippuyksikkö Jyväskylään”

Nollatutkimuksen laitokselle odotetaan nimettävän useita kuuluisia seinähulluja ja muita vaarallisia mökkihöperöitä. ”Näin pääsemme eroon valta-asemamme kynällään vaarantavista toisinajattelijoista – laitoksen tutkimuksiahan ei julkaista missään”, kommentoi nimityksistä vastaava opetusneuvos Usko M. Kyykkä.

Read previous post:
Turpiinotto raviurheilun uhkana

(HELSINKI) Suomen Ravihevosurheiluliitto on huolissaan jyrkästä turpiinottamistapausten kasvusta ravihevosten keskuudessa. "Siellä ne ottavat toisiltaan turpiinsa pilttuissaan, eivätkä edes yhtään häpeä",...

Close