Kategoriat
Ulkomaat

Saddam paljastaa laihdutusvinkkinsä

(BAGDAD) Diktaattori Saddam Hussein kertoo huikean laihtumisensa salaisuudet piakkoin ilmestyvässä ”No-Fly Zone”-dieettikirjassaan. Useiden Hollywood-tähtien arvellaan ottavan Saddamin vinkit ilomielin vastaan.
Saddamin laihdutusvinkeistä nousi kova kohu torstaina, kun hyvin trimmissä kunnossa ollut sotarikollinen marssi oikeuden eteen Bagdadissa. Vahvistamattomien tietojen mukaan Saddamin vinkkilistalla ovat mm. vähäkalorinen ruokavalio, makaaminen ikkunattomassa sellissä kolmen viikon ajan, unetta olo noin viikon sykleissä, sotilaiden hakkaamaksi joutuminen kerran päivässä ja riittävä liikunta.
”Yhdysvaltain armeijan ansiota kaikki”, myhäili vaatimaton kansanmurhaaja.

Read previous post:
YLE lisää talousuutistarjontaansa Malesian palmuöljyn sekä kumifutuurit

(PUNKALAIDUN) YLE on päättänyt laajentaa talousuutistarjontaansa, tiedotti yhtiö viikonvaihteessa. Pörssi-indeksien, valuuttatietojen ja korkojen lisäksi tv:n talousuutisissa kerrotaan jatkossa myös Malesian...

Close