Kategoriat
Urheilu

Suurvisiirit pakolliseksi jääkiekkoilijoille

(OULU) Jääkiekon SM-liigan hallitus on päättänyt, että tulevalla kaudella jokaisen pelaajan on käytettävä kaukalossa suurvisiiriä. Päätös syntyi pitkän keskustelun jälkeen yksimielisesti.
”Pelaajien turvallisuus on meille pääasia, vaikka totta puhuen meille pääasia on tietenkin tehdä ihan helvetisti voittoa”, valottaa hallituksen puheenjohtaja Samuel Koho päätöksen taustoja.
Suurvisiirin käytöllä toivotaan ehkäistävän päähän kohdistuneita vammoja sekä vähentävän kaukaloväkivaltaa.
”Niin, no toisaalta, eihän pelaajilla siellä päässä mitään ole, ja tappelujahan ihmiset tulevat katsomaan, joten oikeastaan toivomme, että tämä vain lisäisi väkivaltaa ja loukkaantumisia”, kertoo hallituksen jäsen Ville Torspo.
Liigan kurinpitovaliokunta valvoo määräyksen noudattamista, ja sen rikkojia odottaa kahden minuutin rangaistus, kovat nuhteet sekä julkinen ryöpytys ja jeesustelu iltapäivälehtien sivuilla. Liigan käyttämät suurvisiirit toimittaa Turkki.
Lady Dominan kellarissa majaansa pitävän SM-liigan kurinpitovaliokunta puolestaan ilmoitti, ettei aio liittyä sopimukseen. ”Ihan kurillaankaan emme”, ilmoitti valiokunnan dominantti osapuoli Spartacus.

Read previous post:
Elintarvikeviraston vinkki Irakin sisseille: Päät kylmänä

(LOIMAA) Ulkomaalaisten sieppaaminen ja tappaminen on yhä useamman työttömän irakilaisen huvituksena, mutta siinäkin piilevät omat vaaransa, muistuttaa elintarvikevirasto. Viaton pään...

Close