Kategoriat
Sähkeet

Elintarvikeviraston vinkki Irakin sisseille: Päät kylmänä

(LOIMAA) Ulkomaalaisten sieppaaminen ja tappaminen on yhä useamman työttömän irakilaisen huvituksena, mutta siinäkin piilevät omat vaaransa, muistuttaa elintarvikevirasto. Viaton pään pudotus voi johtaa vakaviin infektioihin, jos hygieniasta ei pidetä huolta.
”Näin kesähelteillä olisi hyvä muistaa, että bakteerit lisääntyvät lämpimässä nopeasti, ja pian voi olla marttyyritaistelijalla vatsa kuralla”, muistuttaa tutkija Risto-Ilmari Puli elintarvikevirastosta.
Erityisen huolestunut Puli on uusimmasta villityksestä, johon kuuluu dekapitoinnin lisäksi pään säästäminen ikäänkuin voitonmerkkinä. Tällaista harrastavien tulisi eritoten olla varovaisia.
”Pitäkää päät kylmänä, siinä minun neuvoni”, sanoo Puli.

Read previous post:
Korvenkylän kaupan ikkuna rikki

(KORVENKYLÄ) Rauhaisa illuusio lintukodosta rikkoutui yhdessä lähikaupan ikkunan kanssa Korvenkylässä myöhään keskiviikkoiltana. Tuntemattomat huligaanit viskoivat rotvallikivillä paikallisen E-liikkeen ikkunat tuhannen...

Close