Kategoriat
Yleisönosasto

Suomen kansalliseläimeksi vaihdettava alligaattori

Hyvä Lehden toimitus,
juttunne kansallislaulun vaihtamisesta osui hermoon ja sai minut tarttumaan kynään. Nyt kun näitä kansallisvaltion ikoneita kerran vaihdetaan oikein urakalla, niin mikseipä heivattaisi sitä iänikuista leijonaa jontkaan ja otettaisi tilalle alligaattoria?
Alligaattori on monin verroin jalompi eläin kuin jalopeura, ja sitä paitsi jälkimmäinen ei kuulu Suomen omavaraiseen eläimistöön. Mielestäni vihreä matelija kertoo maamme arvoista enemmän kuin vieraan isän siittämät äpärät armotta niskapuraisulla tappava haiseva mirri.
Parhain terveisin,
Taika-Jim

Read previous post:
Luokaton lukio kriisissä

(RUOTSINPYHTÄÄ) Ruotsinpyhtään luokaton lukio on vakavissa vaikeuksissa. Rehtori Charles Babbagen mukaan tilanne on riistäytynyt käsistä aivan viime viikkojen aikana. "Onhan...

Close