Kategoriat
Sähkeet

Hengenraikastin kirkkoihin

(HUHTAALA) Kävijämäärältään Suomen hiljaisimmassa Huhtaalan seurakunnan kirkossa kokeillaan uusia tuulia. Passivoituneita seurakuntalaisia houkuteltiin taannoin ylimääräisellä viinitarjoilulla, nyt heitä pyritään juksaamaan hengenraikastuksella.
”Saatanan vanhoja juttuja nuo Jesset ja muut. Koska ne ovat kuitenkin kaikessa tylsyydessään tosia, niin ei niitä muuttaakaan sovi. Siksi päätimme kokeilla hengenraikastusta”, pastori Samuel Pihtala kertoo ja osoittaa pientä valkoista rasiaa huomaamattomassa paikassa alttarin alakulmassa.
Raikastin otetaan käyttöön laajemmaltikin maan seurakunnissa, jos se onnistuu virvoittamaan Huhtaalan seurakunnan jumalanpalvelukset syksyyn mennessä.

Read previous post:
Suomen kansalliseläimeksi vaihdettava alligaattori

Hyvä Lehden toimitus, juttunne kansallislaulun vaihtamisesta osui hermoon ja sai minut tarttumaan kynään. Nyt kun näitä kansallisvaltion ikoneita kerran vaihdetaan...

Close