Kategoriat
Sähkeet

Suntioon sutkaussakko

(SUNTIO) Suntion kylää eilen järkyttänyt sutkaustapaus sai kunnanvaltuuston mietteliääksi myöhään eilen illalla pidetyssä ylimääräisessä kokouksessa. Väkivaltaiset tapahtumat saivat alkunsa, kun suntionkyläläinen Otto-Kari Valtikka itseaiheutetusti sai kuonoonsa sutkautettuaan solvauksia kirpeäluontoisena tunnetulle kyläläiselle, Reijo Ala-Ylängölle. Nyt Suntion kylällä sakotetaan vastaavanlaisista sutkautuksista 25 euron suuruisella sakolla.
Aloite sakkoon tuli Suntion seurakunnan valtuuston edustajilta. Heidän mielestään ”saatanan lihavan” tai ”paskakasan” kaltaisten ilmaisujen jatkuva käyttö saattaa pitkällä aikavälillä aiheuttaa joukkotappeluita tai jopa kansanmellakan. ”Saatanan lihavan” tilalla ohjeistetaan käyttämään ”vitun läskiä”.

Read previous post:
Tali-Ihantalan taistelun vuosipäivää juhlistetaan tulitaistelulla

(KANNAS) Tali-Ihantalan taistelun vuosipäivää juhlitaan tänään Suomen ja Venäjän yhteisellä pienimuotoisella tulitaistelulla rajan tuntumassa. Taistelussa on tarkoitus menettää henkensä viitisenkymmentä...

Close