Kategoriat
Kotimaa

Tali-Ihantalan taistelun vuosipäivää juhlistetaan tulitaistelulla

(KANNAS) Tali-Ihantalan taistelun vuosipäivää juhlitaan tänään Suomen ja Venäjän yhteisellä pienimuotoisella tulitaistelulla rajan tuntumassa. Taistelussa on tarkoitus menettää henkensä viitisenkymmentä suomalaista ja noin nelinkertainen määrä venäläisiä. Suomesta tehtävään on nimitetty pääasiassa työttömiä, Venäjältä taas toisinajattelijoita.
Eihän tällaista sovi unohtaa. Kyllä pitää muistaa, että kerran sitä vihattiin ryssää tosissaan ja kuulaa laskettiin kohti niin maan perkeleesti”, muistuttaa tapahtuman koordinaattori Carl ”G. E.” Mannerheim. Tapahtumasta toivotaankin vuotuista perinnettä.
Tali-Ihantalan taistelu oli Suomen puolustuksen kannalta jatkosodan ratkaisevia suurtaisteluja.

Read previous post:
Ohjauskorko säilyi

(LEMPÄÄLÄ) Euroopan keskuspankki päätti eilen Lempäälässä pidetyssä kokouksessaan säilyttää ohjauskoron. Keskustelu ohjauskorosta luopumisesta alkoi, kun pankin johtokunnan jäsen Horst Schimanski...

Close