Kategoriat
Urheilu

Olympiatuli yhä irti Helsingissä

(HELSINKI) Helsinkiin eilen saapunutta olympiatulta ei vieläkään ole saatu sammumaan. Helsingin palokunta on onnistunut rajaamaan ympäröivien kuntien palokuntien avustamana olympiatulen pienelle alueelle Virenin lähelle, mutta sammumaan sitä eil ole saatu.
”Ei tämä nyt taida nopeasti käydä”, kommentoi vastaava palopäällikkö Seppo Masto tilannetta. ”Olympiatulet on aina siitä ilkeitä, ettei ne tahdo pysyä paikallaan. Näin niihin ei pääse raskaalla kalustolla käsiksi.” Masto muistuttaa, että vaikkei seudun asukkailla ole välitöntä vaaraa liekkien taholta, ei olympiatulen savua kuitenkaan ole hyvä hengittää.
Palokunta pyrkii sammuttamaan olympiatulta vielä tänään normaalein keinoin. Ellei tämä auta, sammutetaan se aamuyöllä dynamiitilla. Asukkaita kehotetaankin pysymään kotonaan huomisaamuna kello viiden ja kuuden välillä.

Read previous post:
Suntioon sutkaussakko

(SUNTIO) Suntion kylää eilen järkyttänyt sutkaustapaus sai kunnanvaltuuston mietteliääksi myöhään eilen illalla pidetyssä ylimääräisessä kokouksessa. Väkivaltaiset tapahtumat saivat alkunsa, kun...

Close