Kategoriat
Kulttuuri

MTV:n uusi tosi-tv-formaatti on "Ränni"

Matti Nykänen ja Mervi Tapola jo kiinnitetty uuteen reality-ohjelmaan
(JOUTSA) MTV 3:n ensi syksynä alkavan uuden tosi-tv-sarjan nimeksi on varmistunut ”Ränni”. Kyseessä on vahvasti nakuilun, tappelemisen ja alkoholin juomisen ympärille keskittyvä sarja, jonka ravioidaan keräävän katsojia etenkin alle kouluikäisistä.
”Uppoaa kuin morapuukko entisen isännän rintaan. Vee ja vee, vittua ja viinaa, varmasti myy!” hehkuttaa MTV:n tiedottaja Karl Marabou.
Rännin formaatti on hyvin yksinkertainen mutta samalla toimiva. Noin 10–15 kilpailijaa suljetaan kahden viikon ajaksi jakomäkeläiseen kerrostalokolmioon, josta katkaistaan vedentulo vessanpönttöä lukuun ottamatta. Asuntoon ei myöskään jätetä mitään kalusteita eikä ravintoa, paitsi kirkasta viinaa, jota on laatikkokaupalla.
Tarkoituksena on, että kilpailijoilla ei ole muuta mahdollisuutta kuin juoda suuria määriä viinaa. Aina tietyin väliajoin heille annetaan radion kautta leikkimielisiä kilpailutehtäviä, joiden voittaja saa palkinnoksi arvokkaita hyödykkeitä, kuten puukon tai barbituraatteja. Kaikki asunnon tapahtumat kuvataan valvontakameroiden avulla, ja netin kautta voi seurata suoraa lähetystä asunnosta.
Katsojat saavat myös äänestää millaisia tiedonantoja asuntoon välitetään. Nämä liittyvät esimerkiksi tiettyjen asukkaiden yksityiselämään tai ruumiintoimintoihin, ja niillä pyritään saamaan lisää aktiviteeettia tapahtumien kulkuun. ”Nämä ovat esimerkiksi sellaisia, että kuka meni panemaan ketäkin silloin, kun joku oli sammuneena”, Marabou paljastaa.
Kahden viikon jälkeen hengissä selvinnyt voittaa kisan. Ränniin on kiinnitetty jo ainakin Matti Nykänen ja Mervi Tapola. Myös Tony Halmeen osallistumista toivotaan.

Read previous post:
Olympiatuli yhä irti Helsingissä

(HELSINKI) Helsinkiin eilen saapunutta olympiatulta ei vieläkään ole saatu sammumaan. Helsingin palokunta on onnistunut rajaamaan ympäröivien kuntien palokuntien avustamana olympiatulen...

Close