Kategoriat
Kotimaa

STM: Sukupuoliyhdynnällä yhteys seksitauteihin

(KORPPOO) Sosiaali- ja terveysministeriön vastikään julkaiseman raportin ”Sexi on in” mukaan sukupuoliyhdynnät lisäävät seksitauteihin sairastumisen riskiä. Ministeriön kesätyöntekijöiden terassijuhlissaan lautasliinoille tekemä selvitys osoittaa aukottomasti, että korrelaatio pätee niin kondylooman kuin tippurin tai herpeksenkin kohdalla.
”Tulokset ovat selvät: sukupuoliyhdyntä lisää tautiriskiä. Selibaatissa elävillä riski on jokseenkin olematon”, kertoo ministeriön kerrossiivooja Anna Lindh.
Selvitys on ehtinyt heti tuoreeltaan aiheuttaa kovasti kohua keskikesän uutispulasta kärsivässä Suomessa. Kristillisdemokraattien eduskuntaryhmä vaati raportin vetämistä pois levityksestä heti, koska siinä esiintyy ruokottomia ilmauksia, kuten ”sukupuoli”, ”mies”, ”nainen” ja ”vaikka”.
Eduskuntaryhmän mielestä raportissa on kuitenkin perää, ja he esittävätkin, että sukupuoliyhdynnät kiellettäisiin lailla tautien saamiseksi kuriin.
”Jatkossa vain neitseelliset synnytykset sallittaisiin”, selittää kansanedustaja [search]Päivi Räsänen[/search].

Read previous post:
Al-Jazeera julistaa "paras teloitusvideo" -kilpailun

(DUBAI) Uutiskanava al-Jazeera on päättänyt julistaa fundamentalististen katsojiensa suureksi riemuksi kotivideokilpailun. KIlpailun teemana on 'vääräuskoisen teloitus kotioloissa´. Kilpailuun saavat osallistua...

Close