Kategoriat
Kulttuuri

Sirkus Sariolan uudet valtit: parraton nainen ja eleganttimies

(TERVAKOSKI) Huvipuistojen ja muiden huvittelupaikkojen ristipaineessa perinteiset sirkukset joutuvat turvautumaan yhä äärimmäisimpiin keinoihin saadakseen yleisöä katsomoihin. Tilannetta eivät ole ollenkaan helpottaneet uudet eläintensuojelumääräykset, joiden takia eksoottisia eläimiä ei enää sirkustantereilla näy.
Sirkus Sariolan tulevan kiertuekauden vetonaulat ovatkin ennennäkemättömiä. Luvassa on sirkustirehtööri Ville Valon mukaan ainakin parraton nainen ja hirmuinen eleganttimies.
”Luvassa on ennennäkemätön spektaakkeli, jollaista tämä planeetta ei ole konsaan nähnyt eikä tule näkemäänkään, paitsi tietysti meidän teltassamme! Vain tämän ainoan kerran! Vain meillä! Näe! Koe!” hehkuttaa Valo rumpua päristäen.
”Parraton nainen ja hirrrmuinen, karrrmaiseva eleganttimies!” huutaa Valo organisaation rajamailla.
Vahvistamattomien huhujen mukaan ohjelmistoon liittyisi myös vertaansa vailla oleva venäläinen verbaaliakrobaatti. Onni-klovni on sen sijaan tiettävästi jättämässä seurueen.
”Vittu mikä pelle”, sopertaa lähes sammumispisteessä oleva Valo.

Read previous post:
Chicago vaihtaa nimeä "suomalaistoimittajien iloksi"

(ZICAGO) Miljoonakaupunki Chicago aikoo muuttaa nimensä ensi vuoden alusta lähtien. Yhdysvaltain kolmanneksi suurimman kaupungin johto on lopen kyllästynyt siihen, etteivät...

Close