Kategoriat
Talous

Suomen talous laskussa

(VANTAA) Suomen talous on pahassa laskussa, osoittavat Lehden keräämät kohutiedot. Vielä alkuviikosta terävästi nousussa ollut Keimo ”Hex” Indeksi on nähty perjantai-iltana ojassa jossain Korson K-kaupan tienoilla.
”Lähettiin keskiviikkona yksille poikien kanssa ja käsistähän se mopo karkasi”, oksennuksenhajuinen ”Hex” kuvaili surkuteltavaa olotilaansa. Luotettavien silminnäkijähavaintojen mukaan ”Hex” ei ollut liikenteessä yksin. ”Joo, Nike ja Dau yllytti nappaamaan sitä korkeaoktaanista kaukoidän riisiviinaobligaatiota”, pistävästä päänsärystä kärsivä ’”Hex” vahvisti.
Helsingin pörssin vt. toimitusjohtaja Jouni Torasvirran mukaan ”Hex” saa tapauksen johdosta ainakin kaksi viikkoa kotiarestia, kolmen viikon tiski- ja pyykkäysvuorot sekä viiden euron vähennyksen viikottaiseen karkkirahaansa.

Read previous post:
Sirkus Sariolan uudet valtit: parraton nainen ja eleganttimies

(TERVAKOSKI) Huvipuistojen ja muiden huvittelupaikkojen ristipaineessa perinteiset sirkukset joutuvat turvautumaan yhä äärimmäisimpiin keinoihin saadakseen yleisöä katsomoihin. Tilannetta eivät ole ollenkaan...

Close