Kategoriat
Kulttuuri

Virsikaraokessa kahinoita

(YLÄ-VÖYRI) Ylä-Vöyrin seurakunnassa kuohuu jälleen. Viime kuussa seurakunta nousi puheenaiheeksi kiivasluonteisen oravajahtinsa seurauksena, nyt Jaakobin painiksi on muotoutunut käsistä riistäytynyt virsikaraoke.
”Onhan näitä virsikaraokeja järjestetty jo vuosia muissakin seurakunnissa, mutta täällä seurakuntalaiset ovat villiintyneet siitä ihan tarpeettomasti. Tämän lauantain karaokessa tuli jo ensimmäinen henkilövahinko”, Ylä-Vöyrin seurakunnan kappalainen Urkki Hientaus kertoo puna kasvoillaan.
Suosikkivirsiksi ovat odotetusti nousseet Kosketa minua Henki (125) ja Vaiti kaikki palvokaamme (228). Lauantainen kahnaus sai alkunsa, kun isokokoinen aktiiviseurakuntalainen Wäinö Kela luonnehti toisen seurakuntalaisen Hillevi Faströmin esitystä ”jumalattoman huonoksi, helvetilliseksi kiirastuleksi”. Faström esitti virren numero 429, Ylitse kaikkien rajojen. Faström hyökkäsikin Kelan kimppuun käsilaukustaan nappaamalla virsikirjalla hurjasti miestä takoen.
”Olihan se Hillevin esitys ihan kuin itse piru olisi naisen riivannut, mutta eipä se Kelan omakaan show mikään nautinto ollut. Siinä kiitettiin Herraa, kun saatiin viimeinen rivi pois ruudusta”, Hientaus vertaa.
Ylä-Vöyrin seurakunta aikoo etsiä vapaaehtoisia vartijoita loppukesän virsikaraokeiltoihin. Ylä-Vöyrin vapaapalokunta (Y-V VPK) on jo lupautunut auttamaan.

Read previous post:
Suomen talous laskussa

(VANTAA) Suomen talous on pahassa laskussa, osoittavat Lehden keräämät kohutiedot. Vielä alkuviikosta terävästi nousussa ollut Keimo "Hex" Indeksi on nähty...

Close