Kategoriat
Sähkeet

Sähkeuutisia tiistailta

Mies lopetti viinanjuonnin — Veteliläinen Jaakko Lotvonen on lopettanut viinanjuonnin jo useita kertoja. Useimmiten lopetus osuu lauantain ja sunnuntain välisiin öihin noin kolmen maihin. Syyksi Lotvonen kertoo lopettamisen positiiviset terveysvaikutukset.
Tornator romutettu — Rahtialus Tornator ajoi karille Honolulun vesillä ja on kuljetettu romutettavaksi. Karilta aluksen irrotti eräs vanha hinaaja, omalla aluksellaan. Laivaa jää kaipaamaan ainakin yksi alkoholisoitunut kunnanviskaali.
Jumalanpilkka osui omaan nilkkaan— Kotkalainen Seppo Sutela pilkkasi maanantaina väärää jumalaa, jonka seurauksena salama iski hänestä ohi.

Read previous post:
Sellisti jälleen liikkeellä

(LAPUA) Maankuulu sellisti Itvor Vähänopee pääsi pujahtamaan karkuun pitkäaikaisesta majapaikastaan Lapuan kirkonkylältä. Vähänopeesta tuli Lapuan oma sellisti neljä vuotta sitten,...

Close