Kategoriat
Kulttuuri

Sellisti jälleen liikkeellä

(LAPUA) Maankuulu sellisti Itvor Vähänopee pääsi pujahtamaan karkuun pitkäaikaisesta majapaikastaan Lapuan kirkonkylältä. Vähänopeesta tuli Lapuan oma sellisti neljä vuotta sitten, kun sheriffi lukitsi hänet kalterihäkkiin epäonnisen autovarkauden seurauksena.
Kylällä ollaan surullisia siitä, että tunnettu ja tunnustettu sellisti on nyt teillä tietämättömillä.
”Kyllähän se oli sellainen statusjuttu meidän koko kylälle”, kertoo kylänjohtaja Vihtori Sutkautus ja jatkaa kaiho äänessään. ”Nyt sellistimme on poissa, ei kaiu kylän häkki kuten ennen. Se on niin kovin kolkko.”
Itvor Vähänopee tuli tunnetuksi 1980-luvulla tekemistään sellisti-kiertueistaan, jolloin hän vieraili kaikissa Suomen häkeissä lukuunottamatta Hämeenlinnan naisvankilaa. Tätä ennen hän oli tunnettu amatöörilaulaja.

Read previous post:
Suuri Cthulhu mukaan komissaarikilpaan

(R'LYEH / PORVOO) Keskusta yllätti koko suomen poliittisen kentän varhain iltapäivällä ilmoittamalla asettavansa muinaisen hullun jumalolennon Cthulhun omaksi EU-komissaariehdokkaakseen. Cthulhu...

Close