Kategoriat
Kotimaa

Suuri Cthulhu mukaan komissaarikilpaan

(R’LYEH / PORVOO) Keskusta yllätti koko suomen poliittisen kentän varhain iltapäivällä ilmoittamalla asettavansa muinaisen hullun jumalolennon Cthulhun omaksi EU-komissaariehdokkaakseen. Cthulhu nauttii koko Keskustan johdon ehdotonta luottamusta, todetaan puolueen johtoryhmän tiedotteessa.
”Kyllä Cthulhu on meidän ehdokas. Sen takana me seisomme. Iä Iä Cthulhu ftaghn”, totesi itse Euroopan parlamenttivaaleissa Suomen suurimman äänisaaliin kerännyt elastinen, puoliksi nestemäinen Anneli Jäätteenmäki. Keskusta, kuten myös Cthulhu itse, olivat vielä vaiteliaita mitä tulee strategiaan tulevassa vaalitaistelussa.
”Todennäköisesti Cthulhu irti päästyään tuhoaa koko Belgian sekä parikymmentä tuhatta hehtaaria kaikista naapurimaista. Eloonjääneitä alueelta ei luultavasti ole, mutta mikäli näin käy heidät orjuutettaneen yhdessä koko muun maailman kanssa”, kuvaili kaapunsa sisään piiloutunut, irvokas, pistävän hajuinen Matti Vanhanen pikaisesti omaa tilannearviotaan.

2 vastausta aiheeseen “Suuri Cthulhu mukaan komissaarikilpaan”

Iä iä Cthulhu ftagn!
Nyt se on todistettu. Lehti on hauskaa luettavaa. Mielipiteen sinetöi Lehden uutisointi Suuren Cthulhun liittymisestä komissaarikilpaan….

Read previous post:
Jumalalta Brandolle "tarjous josta ei voi kieltäytyä"

(LOS ANGELES) Näyttelijä Marlon Brando ja Jumala päätyivät lauantaina henkilökohtaisen neuvottelun päätteeksi yksimielisyyteen siitä, että Brando on saanut jo aivan...

Close