Kategoriat
Kulttuuri

Jumalalta Brandolle "tarjous josta ei voi kieltäytyä"

(LOS ANGELES) Näyttelijä Marlon Brando ja Jumala päätyivät lauantaina henkilökohtaisen neuvottelun päätteeksi yksimielisyyteen siitä, että Brando on saanut jo aivan tarpeeksi vuosia hänen elämäntapansa huomioon ottaen. Jo sangen kypsään ikään ehtinyt Brando itsekin vaikutti neuvottelun lopputulokseen tyytyväiseltä.
”Kyllä ottaen huomioon missä määrin se on hörppy maistunut jo viimeisen kuudenkymmenen vuoden ajan ja millainen tämä ruokavalio on ollut, niin kahdeksankymmentä on aika pirun hyvin”, kommentoi taiteilija tuonpuoleisesta. Jumala ei halunnut kommentoida neuvottelun tulosta.

Ei lainkaan kiirastulta

Brandon itsensä mukaan hän hetken oli jo huolissaan Jumalan tulistuessa tosissaan Brandon toisteltua tämän sanomisia Don Corleone -äänellä. ”Kyllä siinä taisi olla helvettireissukin lähellä”, toteaa entinen seksisymboli.
Tiettävästi Brando sai suoraan taivaspaikan, mikä on sangen epätavallista. Yleensä vain paavit välttävät kymmenien tuhansien vuosien lievän kitumisen kuoleman jälkeisen sovituksen portailla. Jumalaa lähellä olevat lähteet tietävät kertoa, että erikoiskohtelulla on jotain tekemistä raviurheilun kanssa.

Read previous post:
Sata afrikkalaista kuoli maanjäristyksessä

(NAIROBI) Ainakin sata afrikkalaista sai surmansa maanjäristyksessä läntisessä Keniassa lähellä Jarauqanin kylää, kertoivat paikalliset lähteet maanantaina. Järistys oli voimakkuudeltaan noin...

Close