Kategoriat
Seksivau

Sata afrikkalaista kuoli maanjäristyksessä

(NAIROBI) Ainakin sata afrikkalaista sai surmansa maanjäristyksessä läntisessä Keniassa lähellä Jarauqanin kylää, kertoivat paikalliset lähteet maanantaina. Järistys oli voimakkuudeltaan noin 5,9 richterin asteikolla.
Uhrien joukossa ei ollut ainuttakaan länsimaalaista tai valkoihoiseen viittaavaa. Näin ollen heidän joukossaan ei myöskään ollut puhelimitse tavoitettu Toivo Björkman, koska hän oli maanjäristyksen tapahtumahetkellä Keniasta noin 8 000 kilometrin päässä kotonaan Eurassa, eikä tiennyt koko asiasta mitään.
”Ai jaa”, kommentoi Björkman.

Read previous post:
NASDAQ-indeksin heilahteluilla ei edelleenkään mitään väliä

(HELSINKI) Nasdaq-indeksin päivittäisillä heilahduksilla ei ole yhtään mitään väliä. Tämä käy ilmi kaikesta. Nordean Pääanalyytikko Arvid Thesauruksen mukaan kyseessä on...

Close