Kategoriat
Talous

NASDAQ-indeksin heilahteluilla ei edelleenkään mitään väliä

(HELSINKI) Nasdaq-indeksin päivittäisillä heilahduksilla ei ole yhtään mitään väliä. Tämä käy ilmi kaikesta. Nordean Pääanalyytikko Arvid Thesauruksen mukaan kyseessä on ”pelkkä täyte talousuutisissa, jonka avulla saadaan tilanne näyttämään siltä, että siellä tosiaan tapahtuu jotain jatkuvasti ja että talousuutisia tarvitaan.”
Thesauruksen mukaan näin ei kuitenkaan ole. ”Jos joku tarvii oikeasti tiedon siitä, että montako pistettä jonkun Microsoftin kurssi on tänään noussut, niin odottaako se talousuutisia? Ei nimittäin odota. Ne, jotka sen tiedon tarvitsevat hankkivat sen aivan varmasti nopeammin jostain muualta.”
Asiantuntijapiireissä ollaankin yhtä mieltä siitä, että orjallinen NASDAQ-, Dow Jones-, Nikkei- ja Hex-indeksien seuranta on vain yksi tapa saada täysin hyödyttömät ja äärimmäisen tylsät talousuutiset vaikuttamaan edes hiukka dramaattisemmilta.

Read previous post:
Yhdysvallat vakuuttaa luovansa kestävän demokratian Yhdysvaltoihin

(WASHINGTON) Yhdysvaltojen johto uskoo yhä vahvasti kykenevänsä luomaan demokraattisen ja toimivan hallinnon Yhdysvaltoihin. Valkoisen taloon aamuisessa tiedotteessa todetaan, että "vaikka...

Close