Kategoriat
Sähkeet

Sähkeuutisia maanantailta

Mies tuli ajoissa — Törkeä siveettömyysrikos tapahtui julkisella paikalla keskellä rallin SM-sarjan osakilpailua. Rysän päältä pidätetty rallifanaatikko Heikki Rosberg puolustelee tekoaan: ”Vähän innostuin liikaa.”
Mies surffasi verkossa — Kumlingelaiset kalastajat raivostuivat viikonloppuna, kun maarianhaminalainen rantapoika Gunnar Jansson surffasi heidän trooliinsa. ”Perkeleen hinttari”, totesi kalastaja Grovsnus Muikkunen.
Pituushyppääjä ylitti rajan kisoissa — Suomen yleisurheiluhuippuihin kuuluva Kalervo Uumas ylitti epähuomiossa Venäjän rajan kesäkisoissa Lappeenrannassa. Uumaksen palautuksesta neuvotellaan paraikaa miliisien kanssa.

Read previous post:
Hallitus lupaa toimia alligaattorien tiimoilta

(PYHTÄÄ) Suomen hallitus on ryhtynyt toimiin minimoidakseen mahdollisen alligaattoriuhan. Suomeen rantautuneet alligaattorit nousivat puheenaiheeksi viime viikolla lehdistön ryhtyessä viljelemään eläinhysteriaa...

Close