Kategoriat
Sähkeet

Sähkeitä keskiviikolta

Hallitukset uusittu standardien mukaisiksi — Lähes kaikki maailman hallitukset on modernisoitu vastaamaan turvallisuusstandardeja. Myös Suomen hallitus on nyt varustettu lukkiutumattomin jarruin ja ohjaustehostimin.
Hindumies syntyi uudelleen — Punjabissa jo kolmasti elänyt hindulainen Chegraddan Wahid syntyi uudelleen tiistai-iltana, tällä kertaa pieneksi Cyprinidae-heimoon kuuluvaksi Mutuksi (Phoxinus phoxinus). ”Kyllä tällä karmalla olisi parempaa odottanut, voihan Visnu”, sanoi Wahid.
Neonkonservatiivit loistivat vaaleissa — Viimeisimpien mittausten mukaan neonkonservatiivien menestys äskettäisissä EU-vaaleissa oli suorastaan loistava. Puolueen Ranskan-edustaja Jacques Argon ei ole reagoinut mitenkään.

Read previous post:
Suomi aikoo ostaa Pakistanilta ydinohjuksia

(HELSINKI) Suomi suunnittelee puolustukseensa radikaaleja uudistuksia. Hallitus aikoo hankkia Pakistanilta ainakin viisi ydinkärkeä, jotka suunnattaisiin mm. Venäjälle. Asiasta on tiettävästi...

Close