Kategoriat
Kotimaa

Presidentin suosio laskenut romahdusmaisesti

(LEIVONMÄKI) Lehden Suomen Gallupilta tilaamatta jättämän tutkimuksen mukaan presidentin suosio on laskenut rysäyksellä. Kesä-heinäkuun vaihteen kyselyssä peräti 87 % vastaajista arvioi presidentti Kaarlo Juho Ståhlbergin viimeaikaisia toimia ulko-ja sisäpolitiikan saralla riittämättömiksi.
Vielä 1920-luvulla Ståhlbergiin luotti huomattavasti useampi suomalainen. Analyytikkojen mukaan Ståhlbergin suosion lasku johtuu pääasiassa kahdesta syystä. Ensinnäkin siitä, että hänen presidenttikaudestaan on kulunut aikaa jo yli 80 vuotta, ja toiseksi siitä, että hän on ollut jo aika hyvän aikaa kuollut.
”Siitä se johtuu”, kommentoi markkina-analyytikko Akseli Kallela, joka oikeastaan on eräs Markku, jonka kanssa keskustelimme grillijonossa.
Kysely osoittaa, että myös monien muiden presidenttien suosio on laskussa. Näitä ovat mm. Per Evind Svinhufvud, Risto Ryti, Presidentti Tumma Paahto ja Anastasio Somoza.

Yksi vastaus aiheeseen “Presidentin suosio laskenut romahdusmaisesti”

Se on Pehr Evind Svinhufvud, ei Per Evind Svinhufvud.
Markku oli kyllä oikeassa.

Read previous post:
Jeesuksen toinen tuleminen osoittautumassa huijaukseksi

"Se on täytetty." (SALEM) Jeesuksen Kristuksen, meidän herramme ja jumalan ainoan pojan toinen tuleminen vaikuttaa saavan nolon lopun ennen kuin...

Close