Kategoriat
Ulkomaat

Jeesuksen toinen tuleminen osoittautumassa huijaukseksi

”Se on täytetty.”
(SALEM) Jeesuksen Kristuksen, meidän herramme ja jumalan ainoan pojan toinen tuleminen vaikuttaa saavan nolon lopun ennen kuin ehtii kunnolla alkaakaan. Ensi viikolle suunniteltu tuleminen on paljastumassa laajamittaiseksi huijaukseksi. Asiasta kertoi Washington Post -lehti tänään.
Washington Postin toimittaja oli livahtanut laajalti etukäteen mainostetun toisen tulemisen suunnitellulle tapahtumapaikalle Pyhän Marian kirkkoon. Siellä hän oivalsi, ettei kaikki ollut kuten piti. Toimittaja teki myöhemmin tilanteesta rikosilmoituksen, minkä jälkeen uskonnon ja taiteen edustajat tutkivat kirkon tarkoin yhdessä poliisin kanssa.
Asiantuntijoiden tuomio oli yksimielinen: ”Se on täytetty” kommentoi poliisikomentaja Pontius Pilatus lyhyesti kansainväliselle lehdistölle. Toisen tulemisen järjestäjä on lehden tietojen mukaan pidätetty. ”Minä pesen käteni tämän miehen verestä”, totesi kuitenkin poliisikomentaja Pilatus myöhemmin. Hän esitti myös useita muita raamattusitaatteja huvittaakseen lukevaa yleisöä.

Read previous post:
Republikaanit: Kerry todellisuudessa ihmissusi

(TEXAS) Yhdysvaltojen republikaaninen puolue julkaisi eilisiltaisessa vaalitilaisuudessa tiedotteen, jonka mukaan demokraattien suuri toivo presidentinvaaleissa, senaattori John Kerry on ihmissusi. Tartunnan...

Close