Kategoriat
Ulkomaat

Republikaanit: Kerry todellisuudessa ihmissusi

(TEXAS) Yhdysvaltojen republikaaninen puolue julkaisi eilisiltaisessa vaalitilaisuudessa tiedotteen, jonka mukaan demokraattien suuri toivo presidentinvaaleissa, senaattori John Kerry on ihmissusi. Tartunnan hänen ilmoitettiin saaneen Vietnam-aikanaan.
”Useat silminnäkijälausunnot vahvistavat, että tämä paholaisen sikiö [senaattori Kerry] muuttuu täydenkuun öinä hirvittäväksi pedoksi, joka syöksyy yöhön janoten raakaa, sykkivää ihmislihaa. Hän tappaa ja tuhoaa aamuun saakka kaikkea viatonta ja kaunista, mikä hänen tielleen vain osuu”, todetaan tiedotteessa. Fox News julkaisi tiedotteen ensimmäisenä. Fox julkaisi myös kuvia, joiden väitetään esittävän susimuotoista Kerryä syömässä pikkutytön raadeltua ruumista.
Demokraatit kumosivat väitteet tuoreeltaan, mutta eivät halunneet kommentoida niitä tarkemmin. Presidentti George W. Bush ei itse ollut läsnä vaalitilaisuudessa, mutta yhtyi republikaanipuolueen kantaan. ”Lisäksi Kerry on varmojen tietojen mukaan vampyyri, noita, kommunisti, anarkisti, saatananpalvoja ja John F. Kennedyn murhaaja” listasi Bush Lehden haastattelussa.

Yksi vastaus aiheeseen “Republikaanit: Kerry todellisuudessa ihmissusi”

Read previous post:
Kondomin käyttö ei kiinnosta nuoria

(VAASA) 16-20 vuotiaista nuorista vain häviävän pieni osa on kiinnostunut kondomin käytöstä, ilmenee Lehden tutkimuksesta. Tutkimus tehtiin suomalaisnuorten keskuudessa soittamalla...

Close