Kategoriat
Urheilu

Formulat samalle viivalle

(MONACO) Kansainvälinen F-1 -kattojärjestö päätti viimeöisessä kokouksessaan, ettei autojen rakentamiseen ja kehittelyyn liittyvää tallitoimintaa tulevaisuudessa tulla sallimaan Formuloissa. Kaikki kuljettajat tulevat jatkossa ajamaan samoilla standardiautoilla. Näin lajiin toivotaan saatavan jotain järkeä.
Nykyäänhän tämä järjestelmä on sellainen, että samaan päästäisiin jos maratonilla osa saisi lenkkarit ja osa kumisaappaat jalkaan. Ei tässä ole mitään järkeä. Ei pysty ymmärtämään, miten tätä on aikaisemmin edes minään urheiluna pidetty”, kommentoi päätöstä kattojärjestön puheenjohtaja Luca Brasi.
Sääntömuutoksen yksityiskohdat ovat vielä työn alla. Lähes kaikki suurten tallien kuljettajat ovat kuitenkin jo ilmoittaneet jäävänsä eläkkeelle heti sääntömuutoksen tullessa voimaan ensi kauden alusta.

Read previous post:
Presidentin suosio laskenut romahdusmaisesti

(LEIVONMÄKI) Lehden Suomen Gallupilta tilaamatta jättämän tutkimuksen mukaan presidentin suosio on laskenut rysäyksellä. Kesä-heinäkuun vaihteen kyselyssä peräti 87 % vastaajista...

Close