Kategoriat
Kotimaa

Sailas tarjoaisi opiskelijoille porkkanan lisäksi myös keppiä

(TAMPERE) Opetusministeriön selvitysmies Raimo Sailas tarjoaa uudessa esityksessään opiskelijoille yllättäen sekä keppiä että porkkanaa. Keskustelu siitä, pitäisikö opiskeluaikoja Suomessa lyhentää palkkioilla vai sanktioilla sai näin aivan uuden käänteen.
”Porkkana on sekä hyvää, halpaa että terveellistä”, toteaa Sailas, ”joten jos ei ole rikkaista oloista lähtöisin, niin kyllä niitä syömällä muutaman vuoden pärjää.” Porkkanan lisäksi Sailaksen uusi esitys tarjoaa opiskelijiolle vaihtoehtoisesti nauriita ja pienriistaa suoraan metsästä.
Esityksen toisessa osassa ehdotetaan yli asetetun määräajan opiskeleville julkista kepillä pieksäntää. Vaihtoehtoisesti voidaan neuvotella tervasta ja höyhenistä sekä jalkapuusta. Opiskeluille asetettava aikaraja määrittyisi esityksen mallissa suoraan vanhempien tulojen mukaan. Eduskunta ottaa esityksen käsiteltäväkseen heti kesäloman päätyttyä. Läpimennessään se astuisi näillä näkymin voimaan lukuvuoden 2005–2006 alusta.

Read previous post:
Formulat samalle viivalle

(MONACO) Kansainvälinen F-1 -kattojärjestö päätti viimeöisessä kokouksessaan, ettei autojen rakentamiseen ja kehittelyyn liittyvää tallitoimintaa tulevaisuudessa tulla sallimaan Formuloissa. Kaikki kuljettajat...

Close