Kategoriat
Sähkeet

Ulkomaan sähkeitä lauantailta

Neuvottelut käyntiin Gazassa — Israelin ja Palestiinan johtajat aloittavat aamulla neuvottelut siirtokuntien tiimoilta. Samalla voimaan astuu tulitauko maiden välillä. Kaikki alueen sotilaalliset ryhmittymät ovat sitoutuneet tulitaukoon.
Tulitauko voimaan Gazassa — Israelin ja Palestiinan välinen tulitauko astui voimaan varhain tänä aamuna. Tulitauon on määrä kestää ainakin ensi viikkoon ja sen aikana käydään neuvotteluja maiden johtajien välillä.
Tulitauko rikkoutui Gazassa — Israelin ja Palestiinan välinen tulitauko rikkoutui tänä aamuna. Tulitauon oli määrä kestää ainakin ensi viikkoon ja sen aikana oli tarkoitus käydä neuvotteluja maiden johtajien välillä.
Neuvotteluyhteys poikki Gazassa — Israelin ja Palestiinan johtajat ovat sanoneet irti neuvotteluyhteyden maiden välillä. Kumpikin osapuoli syyttää toista aamuisen tulitauon rikkomisesta. Tulitauko ehti kestää 25 minuuttia, mikä tekee siitä pisimmän kolmeen vuoteen.