Kategoriat
Sähkeet

Ulkomaan sähkeitä lauantailta

Neuvottelut käyntiin Gazassa — Israelin ja Palestiinan johtajat aloittavat aamulla neuvottelut siirtokuntien tiimoilta. Samalla voimaan astuu tulitauko maiden välillä. Kaikki alueen sotilaalliset ryhmittymät ovat sitoutuneet tulitaukoon.
Tulitauko voimaan Gazassa — Israelin ja Palestiinan välinen tulitauko astui voimaan varhain tänä aamuna. Tulitauon on määrä kestää ainakin ensi viikkoon ja sen aikana käydään neuvotteluja maiden johtajien välillä.
Tulitauko rikkoutui Gazassa — Israelin ja Palestiinan välinen tulitauko rikkoutui tänä aamuna. Tulitauon oli määrä kestää ainakin ensi viikkoon ja sen aikana oli tarkoitus käydä neuvotteluja maiden johtajien välillä.
Neuvotteluyhteys poikki Gazassa — Israelin ja Palestiinan johtajat ovat sanoneet irti neuvotteluyhteyden maiden välillä. Kumpikin osapuoli syyttää toista aamuisen tulitauon rikkomisesta. Tulitauko ehti kestää 25 minuuttia, mikä tekee siitä pisimmän kolmeen vuoteen.

Read previous post:
Sailas tarjoaisi opiskelijoille porkkanan lisäksi myös keppiä

(TAMPERE) Opetusministeriön selvitysmies Raimo Sailas tarjoaa uudessa esityksessään opiskelijoille yllättäen sekä keppiä että porkkanaa. Keskustelu siitä, pitäisikö opiskeluaikoja Suomessa lyhentää...

Close