Kategoriat
Kotimaa

Paikallinen mies tulistui läksiäislahjastaan

(KUORTANE) 40 vuoden elämäntyön Koistisen konepajalla tehnyt mekaanikko Aimo Sorvi sai pahanpäiväisen raivokohtauksen eläkkeellejäämispäivänään, raportoivat paikalliset lähteet tiistaina. Sorvin läksiäisjuhlat muuttuivat lämminhenkisestä kokoontumisesta yleiseksi tappeluksi, jonka rauhoittamiseen tarvittiin jopa poliisia.
Kylillä mulkkuna miehenä tunnettu Sorvi, joka kaverien keskuudessa konepajalla kulkee myös ”kyrpä-Aimo”-nimellä, sai Lehden tietojen mukaan hepulin työkavereidensa lahjoittamasta ”eläkeläisen työkalupakista”.
”Pakettiin kuuluivat pensseli, jonka voi työntää santaan, hanskat, jotka voi laittaa naulaan ja lusikka, jonka voi heittää nurkkaan”, kertoivat konepajan työntekijät toivottaen Sorvin tervemenneeksi helvettiin.

Read previous post:
Luviasta vuoden Tampere

(LUVIA) Luvia on valittu vuoden Luonnollisimmaksi kunnaksi eli Tampereeksi. Raadin ihastutti kunnan kotisivuillaan esittelemä omaperäinen mainoslause Luonnollinen Luvia. Toiseksi vuoden...

Close