Kategoriat
Seksivau

Luviasta vuoden Tampere

(LUVIA) Luvia on valittu vuoden Luonnollisimmaksi kunnaksi eli Tampereeksi. Raadin ihastutti kunnan kotisivuillaan esittelemä omaperäinen mainoslause Luonnollinen Luvia.
Toiseksi vuoden Tampere -kilpailussa ylsi niukasti Luopioinen, joka lupaa laadukasta elämää, jossa palvelut pelaavat. Taistossa kolmanneksi keulinut Toholampi pitää itseään luonnollisena kotilaaksona.
Kaikki kunnat eivät ole yhtä kekseliäitä mainoslauseissaan. Korppoon kunnan kotisivuilla kerrotaan, että kunnan visiona on olla saaristoelinkeinojen ja uutta luovan työn kehittämisen kärjessä sekä alueellisesti että yleismaailmallisesti.
”Kaikenlaista paskaa. Eihän tuota uskonut Auliskaan, joka on kuitenkin raadin puheenjohtaja, maisteri ja ADHD”, raadin sihteeri Irmeli Juha tuhahtaa.
”Ja mitä siihen Toholammin kotilaaksolätinään tulee, niin jos minä olisin saanut päättää, niin sitä ei olisi palkittu. Kotilaakso viittaa liikaa muumeihin ja niitä persereiättömiä albiinopökkelöitä on yliarvostettu jo ihan liian kauan”, Juha napauttaa.

Read previous post:
Kulttuurisähkeitä tiistailta

Persvakofarkkukulkue Rotuaarilla -- Iloisten ihmisten ja mittavien persvakojen kulkue on yltänyt jo Ouluun. "Tämä on pieni askel ihmiselle, mutta suuri...

Close