Kategoriat
Ulkomaat

Norja ja Japani: ekosysteemi ei toimi, joten valaat on tapettava

(SORRENTO) Kaikki valaat olisi hetimiten ammuttava, koska ne muodostavat suuren uhan maapallon ekosysteemin toimivuudelle, vaativat Norja ja Japani julkilausumassaan.
Valaanpyyntimaiden mukaan valaat ahmivat kitoihinsa niin valtavat määrät kaloja vuosittain, että kaikki merielävät kuolevat parin vuoden sisällä sukupuuttoon, ellei valaita terminoida.
”Tutkimukset osoittavat sen selvästi: valaat eivät ole osa ekosysteemiä, vaan ne on kuljetettu tänne Siriukselta ahmimaan kaikki luonnonvaramme. Luojan kiitos, että aloitimme niiden joukkoteloitukset ajoissa. Nyt vain on niin, että valaanpyynti on typerästi kielletty, mikä uhkaa koko planeettamme tulevaisuutta”, sanoi Japanin edustaja Pol Pot.
Norja ja Japani vaativatkin heti Maailmanpankilta miljardiluokan tukia suurten pyyntilaivastojen varustamiseksi. Maat muistuttavat, että kun kalat loppuvat, siirtyvät valaat kuivalle maalle terrorisoimaan ihmisiä, mikä merkitsisi sivilisaation loppua sellaisena, kuin me sen tunnemme.
”Nuorten lasten liha on varsinkin hetulavalaiden suurta herkkua”, Pot jatkaa. Maiden mukaan samaan siriuslaisten salajuoneen kuuluivat myös puhvelit, mutta ”onneksi jenkit hoitelivat sen ongelman”.
”Se on paha, paha, paha eläin! Tapettava! Heti!” kirkuu Pot sushinriekale suupielestä roikkuen.
Myös Islanti kuuluu julkilausuman allekirjoittajiin, mutta koska kyseisellä saarella asuu enemmän lampaita kuin ihmisiä, eikä niitäkään ole kovin paljon, ei sitä oikeastaan voida laskea.

Read previous post:
Ydinsalaisuuksien anastaja löytyi

(LOS ALAMOS) Viime perjantaina julkitullut ydinasedokumenttien vuoto Los Alamosin laboratoriosta on selviämässä. Liittovaltion poliisin FBI:n mukaan on syytä epäillä, että...

Close