Kategoriat
Ulkomaat

Ydinsalaisuuksien anastaja löytyi

(LOS ALAMOS) Viime perjantaina julkitullut ydinasedokumenttien vuoto Los Alamosin laboratoriosta on selviämässä. Liittovaltion poliisin FBI:n mukaan on syytä epäillä, että murron takana on vihreä jätti Hulk. Viranomaisten mukaan näyttää todennäköiseltä, että Hulk tavoitteli gammapommin rakentamiseen liittyviä dokumentteja.
FBI:n tiedottaja Dana Mulder kertoi, että vihaisena yli sata tonnia nostavan supersankarin jäljille oli yllättävänkin helppo päästä. ”Siellä oli pantu parikymmnentä korttelia matalaksi”, kertoi Mulder yhdessä työparinsa Fox Scullyn.
Poliisi onkin jo piirittänyt Hulkin Old Townin kaupungissa Mainen osavaltiossa. ”HULK MURSKAA!” kommentoi varkaudesta epäilty shortsiasuinen Hulk tilannetta. ”BANNER RAKENSI GAMMAPOMMIN, BANNER TAHTOO TUHOTA HULKIN”, helikoptereita kilometrien mittaisilla loikillaan pudottanut Hulk huusi poistuessaan.

Read previous post:
Häkämies nimitetty Palestiinalaishallinnon turvallisuuspäälliköksi

(GAZA) Suomen entinen sisäministeri Kari Häkämies on nimitetty Palestiinalaishallinnon turvallisuusjohtajaksi, kertoivat aina ennenkin luotettavina pidetyt palestiinalaislähteet maanantaina. Häkämiehen valinnan toivotaan...

Close