Kategoriat
Sähkeet

Kleptomaanien kesäjuhlat menivät mönkään — kahvikassa varastettiin

(KOSKENKYLÄ) Suurelta menestykseltä ensi alkuun vaikuttaneet kleptomaanien kesäjuhlat on jouduttu keskeyttämään, ilmoittivat järjestäjät tiistaina. Syynä on tiettävästi se, että juhlien rahoitukseen käytetty kahvikassa on varastettu.
Syyllistä ei vielä ole saatu kiinni, mutta järjestäjillä on ”vahva epäilys”, että varas on todennäköisesti joku juhlaväestä. Juhlien keskeytymisen takia Koskenkylälle kerääntyneet liki parituhatta juhlijaa joutuvat näin poistumaan kesken kaiken, joskaan eivät aivan tyhjin käsin.
”Kaikki meni eikä piisannutkaan”, kommentoi kunnanviskaali Jan-Magnus Jansson.

Read previous post:
Norja ja Japani: ekosysteemi ei toimi, joten valaat on tapettava

(SORRENTO) Kaikki valaat olisi hetimiten ammuttava, koska ne muodostavat suuren uhan maapallon ekosysteemin toimivuudelle, vaativat Norja ja Japani julkilausumassaan. Valaanpyyntimaiden...

Close