Kategoriat
Kotimaa

Miehen iskurepliikki ei toiminut

(HANKO) Hankolainen naistennaurattaja Gustav Jaakkola sai perjantai-iltana kauhukseen todeta, etteivät hänen työllä ja vaivalla keksimänsä uudet iskurepliikit toimineet.
Jaakkola aloitti illan paikallisen Seurahuoneen baaritiskiltä gintonicin ja oluen voimin ja kysäisi vieressään istuvalta kaunottarelta näppärästi. ”Hei, käynkö minä täällä usein, heh, heh”, mutta sai vastaansa vain jäätävän tuijotuksen.
Tästä lannistumatta Jaakkola jatkoi hieman myöhemmin, parin lisäoluen ja yhden vodka collinsin vauhdittamana toisen naikkosen luona. ”Hei kulta, tuo puku näyttäisi tosi kivalta minun päälläni, ehe ehe”, mutta jälleen flaksi oli onneton.
Silmä mustana Jaakkola takoi päähänsä vielä kaksi fernetbrancaa ja yhden oluen, ja pani kaikkensa peliin. Narikassa hän kysäisi huolettomasti paikalliselta leskirouvalta. ”Saatteko saattaa minut kotiin?” jonka ansiosta leskirouva tinttasi Jaakkolaa toiseen silmään.
Loppuyön Jaakkola vietti wc:ssä carillopullon ja Jallu-lehden parissa.

Read previous post:
Kenen joukoissa seisot

Suomalaiset ovat tunnetusti lauluja rakastava kansa. Kansallislaulukiistan lisäksi on syntynyt uusi ja verinen riita Siniristlipusta. EU-mieliset haluaisivat vaihtaa Siniristilipun Keltatähteen,...

Close